Rondreizen Israel

Rondreizen Israel

Israël leent zich uitstekend voor rondreizen. Met zijn vele bezienswaardigheden en diversiteit aan natuur is het een geweldig land om een rondreis in te maken. De meeste reisorganisatie bieden rondreizen aan, waarbij alle bijzonder facetten van Israël bezichtigd worden. Zowel de godsdienstige, culturele, natuurlijke en de geschiedkundige bestemmingen komen hierbij aan bod, Tegenwoordig worden er ook vele mogelijkheden aangeboden in combinatie met Jordanië.

Reisduur rondreis

Rondreizen in Israël worden vaak aangeboden met een verschillende reisduur. Er zijn diverse mogelijkheden, maar de meeste reizen zorgen er voor dat je alle schatten van het land te zien krijgt. De reisduur bij de meeste organisaties variëren meestal tussen de 8 en de 14 dagen. Tijdens al deze reizen zal de reisorganisatie er voor zorgen dat u de natuur en cultuur van het land zult aanschouwen in al zijn schoonheid, maar ook de fascinerende steden Jeruzalem en Tel Aviv staan meestal op het programma. De Dode zee vormt meestal het eindpunt, zodat de reiziger nog heerlijk kan ontspannen voordat met weer teruggaat.

Rondreis zelf plannen

Een aantal reisorganisaties heeft de verschillende topattracties van Israël los in de aanbieding. De reiziger kan dan zelf de reis samenstellen en kiezen welke schoonheden worden aangedaan. Deze reizen zijn vaak wel iets duurder, omdat het reisgezelschap kleiner is. Voordeel is vaak wel dat er met kleine groepjes wordt gereden en er meer aandacht is op de locaties. De reisleiders zijn vaak particulieren die veel kennis hebben van het land.

Combi rondreizen

Tegenwoordig worden er ook veel combi rondreizen naar Israël aangeboden. De combinatie die vaak gemaakt wordt is die tussen Israël en Jordanië. De gemiddelde duur van deze reizen bedraagt 12 tot 15 dagen, waarbij je van beide landen de meest waardevolle schatten kunt bewonderen.

Fly-Drives

Een goede manier om Israël te ontdekken is de Fly-Drive. Hierbij kun je in eigen tempo met de auto het land verkennen. Veel reisorganisaties bieden deze mogelijkheid aan, waarbij ze de auto en de hotels voor u regelen. Vaak kan men hier ook kiezen uit diverse bouwstenen voor de reis en zelf het schema samenstellen. Het wegennet in Israël is prima begaanbaar en daarom is een Fly-Drive een interessante optie. Sommige reisorganisaties bieden ook vooraf vastgestelde Fly-Drives aan, waarbij de reiziger ruim de tijd heeft om van de ene naar de andere locatie te komen.

Comments are closed.

Weer Israel

Top 8 reisaanbieders Israel

Advertentie

Verdere vakantietips